سعید باستانی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در تشریح نشست امروز(سهشنبه14 آبان ماه(کمیسیون متبوعش، به حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونان وی در این جلسه اشاره کرد.
نماینده مردم تربیت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی گفت: در این جلسه یک سوال از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد بررسی قرار گرفت.
وی اظهار کرد: سیدفرید موسوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را درباره خدمات ارزش افزوده(VAS) مورد سوال قرار داد و مقرر شد؛ کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن با حضور نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و شرکتهای خدمات ارزش افزوده روند فعالیت این شرکتها را بررسی کند.
وی با اشاره به صحبتهای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: به زعم آذری جهرمی درابتدای امر مقرر بود؛ پیامکهای خدمات ارزش افزوده پرمحتوا بوده و ارسال آن منوط به تائید دوم کاربر باشد اما در حال حاضر این پیامکها بدون اطلاع فرد ارسال شده و محتوای کم ارزشی دارند.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه براساس گفتههای آذری جهرمی باید با بررسی مشخص شود، درآمد حاصل از خدمات ارزش افزوده در اختیار چه کسانی قرار میگیرند، اضافه کرد: در نهایت سوال آقای موسوی از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به صحن علنی ارجاع شد./
پایان پیام